Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παρουσία ΥΦΥΠΕΞ Άκη Γεροντόπουλου στα εγκαίνια των Μουσείων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείαςαπό το Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια, από σήμερα Παρασκευή 22 έως τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β', ενώ θα παραστεί στα εγκαίνια των δύο Μουσείων του Πατριαρχείου.
Αρχικά το Σάββατο ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Μουσείο Καβάφη και τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρείας (ΕΝΟΑ) και θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας. Στη συνέχεια, θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ο κ. Γεροντόπουλος θα παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού, χοροστατούντος του Πατριάρχη, και θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του Πατριαρχικού Ελληνο-ρωμαϊκού Μουσείου και του Σκευοφυλακίου της Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης.
Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Σάββα, επ’ ευκαιρία της Γενεθλίου εορτής του Πατριάρχη Αλεξανδρείας

http://www.amen.gr/article15986

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου