Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μια νέα σελίδα ξεκινά με την λειτουργία της ιστοσελίδας www.greekafricanews.gr. Μια νέα σελίδα για τον ελληνισμό της Αφρικής...

tamvakis

Ο πρώην Πρόεδρος του ΣΑΕ, Στέφανος Ταμβάκης, χαιρετίζει το ξεκίνημα του Greek Africa News


Μια νέα σελίδα ξεκινά με την λειτουργία της ιστοσελίδας www.greekafricanews.gr. Μια νέα σελίδα για τον ελληνισμό της Αφρικής σε μια από τις ιστορικές και εγγύτερες προς την πατρίδα γωνιές του.

Απευθύνεται σε ένα ιστορικό ελληνισμό, ο οποίος αγωνιά αλλά αγωνίζεται, βλέπει μπροστά, έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Πρώτα όμως και πάνω από όλα αποτελεί το ποίμνιο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Η τεχνολογία αποτελεί πλέον μονόδρομο – το γνωρίζετε καλά. Χωρίς αυτήν, το όραμα του απανταχού ελληνισμού δεν θα μπορέσει να εδραιωθεί, να προσφέρει, να προχωρήσει μπροστά.

Η έμφαση στην αξιοποίηση του διαδικτύου αποτελεί, κατά συνέπεια, προτεραιότητα, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, η οποία χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία των νέων τεχνολογιών.

Στα πλαίσια αυτά, καλωσορίζω την έναρξη της διαδικτυακής αυτής παρουσίας, η οποία, εκ πρώτης όψεως, υπόσχεται πολλά, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και περιεχομένου. Πάνω απ’ όλα, όμως, ευελπιστούμε ότι θα εμπνεύσει ακόμη περισσότερες κοινότητες, οργανώσεις και ομοσπονδίες του αφρικανικού ελληνισμού για να προβάλλουν το σημαντικότατο έργο που επιτελούν.

Με τις σκέψεις αυτές, σας εύχομαι κάθε επιτυχία και σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντοτε παρών όπου χρειαστεί.

Στέφανος Π. Ταμβάκης
Επίτιμος Πρόεδρος ΕΚΑ
Πρόεδρος ΣΑΕ 2007-2012

http://greekafricanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου