Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης - Ιεραποστολική Στέγη

 ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ  

Το χωριό Μλαμπαλάσι είναι κρυμμένο σε μια πανέμορφη περιοχή ανάμεσα στα χωριά Κιπέρα και Ιποάσι. Ο δρόμος που οδηγεί σε αυτό περνά μέσα από ποτάμια και έχει πολλές λακούβες. Η μετάβασή μας εκεί ήταν δύσκολη, αλλά η θερμή υποδοχή των κατοίκων εξαφάνισε κάθε αίσθημα κόπωσης. Με πολλή χαρά μας οδήγησαν στην αχυρένια εκκλησία τους, την οποία κατασκεύασαν στο κέντρο του χωριού. Ακολούθως, κι ενώ ο ήλιος έριχνε τις τελευταίες του ακτίνες, άρχισε η διανομή των μικρών, αλλά πολύτιμων δώρων.
Υποδήματα, μπισκότα και καραμέλες για τα μικρά παιδιά και δέματα τροφίμων για κάθε οικογένεια. Το φωτεινό χαμόγελο των παιδιών που έσφιγγαν στην αγκαλιά τους τα υποδήματα εξέφραζε την ευγνωμοσύνη τους για αυτούς τους «μακρινούς» ανθρώπους που δεν τους ξεχνάνε.
Τα υποδήματα ήταν προσφορά των φίλων της Ιεραποστολής από την Αυστραλία και τα τρόφιμα της κυρίας Λουκίας Πολύζου εις μνήμην του ανδρός της Δημητρίου.
Χαμόγελα ευγνωμοσύνης - Ιεραποστολική Στέγη
IERAPOSTOLIKISTEGI.GR
Χαμόγελα ευγνωμοσύνης - Ιεραποστολική Στέγη
Το χωριό Μλαμπαλάσι είναι κρυμμένο σε μια πανέμορφη περιοχή ανάμεσα στα χωριά Κιπέρα και Ιποάσι. Ο δρόμος που οδηγεί σε αυτό περνά μέσα από ποτάμια και έχει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου