Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ο θεμέλιος λίθος ακόμη ενός Ορθόδοξου ναού στην Ουγκάντα τέθηκε από τον Επίσκοπο Γκούλου Νεκτάριο - doxologiainfonews.com

doxologiainfonews.com



Ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση ακόμη ενός Ορθόδοξου ναού στην Ουγκάντα τέθηκε από τον Επίσκοπο Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριο.

Ο Θεοφιλέστατος βρέθηκε χθες στο χωριό Αχολί Νιέχο στην Βόρειο Ουγκάντα όπου τέλεσε την ακολουθία του αγισμού και στη συνέχεια έθεσε τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση ναού ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην Αγία Αικατερίνη.

Όλα αυτά έγιναν εν μέσω παρουσίας κληρικών και πιστών της περιοχής, ενώ το ενθαρρυντικό ήταν ότι παρέστησαν κυβερνητικοί παράγοντες.

Ο Επίσκοπος κ. Νεκτάριος διαβεβαίωσε τους παρεβρισκόμενους ότι με το έλεος του Κυρίου, το έργο κατασκευής θα ολοκληρωθεί σύντομα μαζί με άλλες εξελίξεις και θα μαζευτούμε όλοι ξανά για να γιορτάσουμε με την τέλεση θείας Λειτουργίας στον ναό. “Μέσω της μεσολάβησης της Αγίας Αικατερίνης ελπίζουμε και προσευχόμαστε για επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες μας στον τομέα αυτό”, επεσήμανε.


Περισσότερα...

https://www.doxologiainfonews.com/2022/03/%cf%84%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%af%ce%b8%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%b3%ce%b5%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου