Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ο Μητροπολίτης Β. Μαδαγασκάρης χειροτόνησε εις πρεσβύτερο τον διάκονο Αθανάσιο

 Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης 





Χριστός Ανέστη.
Την Δευτέρα του Πάσχα στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ευαγγελιστή, τελέσαμε την Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ.Μητροπολίτη Β. Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, ο οποίος και χειροτόνησε εις πρεσβύτερο τον διάκονο Αθανάσιο.
Ο νέος πρεσβύτερος είναι έγγαμος και απόφοιτος πληροφορικής. Είναι και αυτός, όπως και όλοι οι κληρικοί,σπουδαστής του Θεολογικού Σεμιναρίου "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος" το οποίο λειτουργεί με την καθοδήγηση και την συνεχή επίβλεψη του Σεβασμιωτάτου μας.
Ο καρπός όλης της εργασίας που επιτελείται στο Σεμινάριο είναι να προετοιμάζει κληρικούς και να τους καταρτίζει τόσο θεολογικά όσο και πνευματικά, για να αξιωθούν, να διακονήσουν τον λαό του Θεού.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Ιερά Μητρόπολη προσέφερε κέρασμα σε όλους τους πιστούς , έτσι οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον Επίσκοπο, αλλά και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
Από όλους εμάς Άξιος και καλή ιερωσύνη.

https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%92-%CE%9C%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-560021901057451/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου