Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τι κάνει η My Rafiki στην Αφρική;

My Rafiki

"My Rafiki, ένας ελληνικός, εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υπηρετεί με αγάπη και ανιδιοτέλεια την ανάγκη προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εν γένει φροντίδα και βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, των παιδιών της Αφρικής.
Σε όλη αυτή την προσπάθειά μας ευλογών και πνευματικός μας καθοδηγητής είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ.κ. Σεραφείμ.
Όσοι ζούμε στις ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε πως υπάρχουν μέρη του κόσμου, όπου τα αυτονόητα όπως το πόσιμο νερό, το βασικό φαγητό και η βασική εκπαίδευση είναι ακόμη ζητούμενα.
Κι όμως, στην Αφρική, τα βλέμματα των παιδιών, που στερούνται ακόμη και τα πιο αναγκαία, στέλνουν καθημερινά έκκληση για ανθρώπινη συμπαράσταση.
My Rafiki
Στόχοι μας είναι η αγάπη, η προσφορά, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και του μορφωτικού επιπέδου. Επίσης, στόχος μας είναι η στήριξη παιδιών που υποφέρουν, ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος, γιατί η αγάπη και η προσφορά δεν έχουν σύνορα.
Προσπάθεια μας είναι, τη θέση της ανασφάλειας, της απελπισίας, της θλίψης να πάρει η ελπίδα, η φροντίδα και τα χαμόγελα."
 
My Rafiki
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου