Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

"Ομάδα Από Καρδιάς: Φροντίζουμε να μην σβήσει η ελπίδα..."

Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Ομάδα Από Καρδιάς: Φροντίζουμε να μην σβήσει η ελπίδα

Η φετινή Αποστολή στην Ουγκάντα της Ομάδας Από Καρδιάς αντιμετωπίζει κι εκείνη σημαντικές δυσκολίες και εμπόδια εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης. Η Ομάδα από Καρδιάς η Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, πραγματοποιεί εδώ και εννέα και πλέον χρόνια πλούσιο ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο στην αφρικανική αυτή χώρα.


«Η χώρα της Ουγκάντας αποκλεισμένη σχεδόν από τότε που έκλεισε και η Ελλάδα (όπως και όλη η Αφρική ) περνά το δικό της μαρτύριο.Οι άνθρωποι χωρίς εργασίες και χωρίς τρόφιμα κλείσθηκαν στα σπίτια τους και ζουν μπροστά τους τον εφιάλτη της πείνας» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της και προσθέτει.
«Τον προηγούμενο καιρό προσπαθήσαμε με τη δύναμη του Θεού και την ομάδα μας να σταθούμε στις ανάγκες της ιεραποστολής και των ανθρώπων κυρίως που βρίσκονται στις πόλεις .Στα χωριά η κατάσταση είναι καλύτερη . Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν πραγματοποιηθεί η φετινή μας αποστολή και ούτε γνωρίζουμε πότε. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να ενισχύουμε όσο μπορούμε την Ιεραποστολή και να φροντίζουμε να μην σβήσει η ελπίδα στους αδελφούς μας Αυτήν την περίοδο μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής ( που μοιράσαμε την προηγούμενη χρονιά). Μπορείτε να τους φέρετε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής (η Ιερά Μονή είναι ανοικτή κάθε απόγευμα από 5.μ.μ.έως 8.00μ.μ.)
Ευχαριστούμε «από καρδιάς»»

Δείτε το βίντεο από την περσινή ιεραποστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου