Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

"Πέντε έτη από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας Αγαθονίκου..." Ιεραποστολικη Στεγη Αγιου Διονυσιου

 Ιεραποστολικη Στεγη Αγιου Διονυσιου 

Υπάρχουν κάποιες μέρες στη ζωή μας κατά τις οποίες οι ευλογίες και τα αισθήματά μας ξεχειλίζουν και νιώθουν την ανάγκη να εκφρασθούν αποδίδοντας το οφειλόμενο χρέος προς τον άνθρωπο που με τη ζωή του μας διδάσκει την προσφορά, την αγάπη και τη θυσία. Σήμερα συμπληρώνονται 5 έτη από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Γέροντος και Πατρός ημών Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου. Πέντε έτη γεμάτα θυσίες, κόπους και έμπονη προσευχή για την προόδο του Ιεραποστολικού Έργου στην Κεντρική Τανζανία!
Πολυσέβαστέ μας Γέροντα, ως ταπεινά σας τεκνία και εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των μελών της Ιεραποστολικής Στέγης σας ευχόμαστε έτη πολλά και ευλογημένα! Ο Κύριός μας να ευλογεί τα έργα των χειρών Υμών και να σας χαρίζει υγεία, για να στηρίζετε εις έτη πολλά τα αγαπημένα σας «παιδάκια» στη χώρα της Τανζανίας με τις πρεσβείες Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω και του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου! Την ευχή σας!

Περισσότερα...
https://www.facebook.com/profile.php?id=100024232871940

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου