Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ευγνωμοσύνη και Ευχές από την Μαδαγασκάρη

 Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2022
Ευχαριστώ τον Θεό που, για μια ακόμη φορά, μου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας στείλω τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος 2022.
Γνωρίζετε οι περισσότεροι το δύσκολο ιεραποστολικό έργο που έχουμε αναλάβει. Η χάρις και το έλεος του Θεού, η ευλογία της εκκλησίας μας και η ευχή του πατέρα και πατριάρχου μας κ.κ Θεοδώρου μας οπλίζουν με δύναμη να συνεχίζουμε τα βήματα του Σπορέως Χριστού και των μαθητών Του.
Μεγάλη η προσπάθεια μας, αλλά εξ ίσου μεγάλη και η δική σας παρουσία δίπλα μας, η βοήθεια σας και η συνεχής υποστήριξη σας.
Πολλά ευχαριστώ και πολλές ευχές και ευλογίες για την ουσιαστική συνδρομή σας στο έργο μας. Χωρίς εσάς τα πράγματα θα ήταν δυσκολότερα, διότι το φιλανθρωπικό έργο μας στηρίζεται πολύ στην βοήθεια σας.
Ο Θεός να σας έχει όλους καλά. Να σας ευλογεί η χάρις Του. Να σας προστατεύει στην αγκαλιά Της η Παναγία. Ευτυχισμένο το 2022, με υγεία και με την προστασία του Κυρίου μας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Ο Β. Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος
Aρχική - Φίλοι Ιεραποστολής Μαδαγασκάρης
EFIM.GR
Aρχική - Φίλοι Ιεραποστολής Μαδαγασκάρης
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα των Φίλων Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης ‘ Άγιος Ζωτικός ο Ορφανοτρόφος ‘. Παρακαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα προκειμένου να...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου