Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη στον Πατριαρχικό Ι. Ναό των Αγίων Αναργύρων της Σούμπρας πραγματοποίησε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη

komini soubra

pyramisnews.gr
                              
Επίσκεψη στον Πατριαρχικό Ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων της Σούμπρας πραγματοποίησε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.

Η νέα Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Κάιρο εκκλησιάστηκε στην ιστορική εκκλησία, επιβεβαιώνοντας άλλη μία φορά την πρόθεσή της να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Πατριαρχείου μας αλλά και δίπλα στους παροίκους.

Στον περικαλλή ναό, τη Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος π. Ιωακείμ. Μετά το πέρας της ακολουθίας, ο π. Ιωακείμ προσέφερε στην κα Κομίνη εικόνα των Αγίων Αναργύρων, ενώ ο Πρόεδρος του Ορθόδοξου Πνευματικού Πατριαρχικού Κέντρου κ. Γεώργιος Ζουμπουλίδης αφού τήν καλωσόρισε και την ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Κέντρου, την γνώρισε σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου και το εκκλησίασμα.

Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στο εντευκτήριο, όπου η κα Κομίνη εξέφρασε την χαρά της και την ικανοποίησή της για το έργο που επιτελεί το Πνευματικό Κέντρο.

http://pyramisnews.gr/idiaitera-thermi-ypodoxi-tis-komini-stin-soumpra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου