Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Συνάντηση συνεργασίας του Επισκόπου Μοζαμβίκης Ιωάννη με τον νέο πρόεδρο της ΠαΔΕΕ, Θωμά Κατσαντώνη.

Συνάντηση συνεργασίας του Επισκόπου Ιωάννη με τον νέο πρόεδρο της ΠαΔΕΕ, Θωμά Κατσαντώνη.
Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση του Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ) είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες στην καταγωγή εκλεγμένους σε κοινοβούλια μη ελληνόφωνων χωρών (εκτός Ελλάδας και Κύπρου).
Την κοινή τους βούληση για συνεργασία για την επιστροφή του Αθηναιου, ελληνορθοδοξου, πνευματικου κέντρου στην ελληνορθοδοξης εκκλησίας στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής. εξέφρασαν, κατά τη συνάντησή τους, ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ.Ιωάννης - ο οποίος συνοδευόταν από μέλη των Φίλων της Επισκοπής Μοζαμβίκης - και ο νέος πρόεδρος της ΠαΔΕΕ, κ.Θωμάς Κατσαντώνης..
Ο Επίσκοπος Ιωάννης τόνισε ότι η παρουσία τους «είναι εγγύηση για την καλύτερη συνεργασία με αποτελεσματικότητα». «Θα προσπαθήσουμε για μια πιο στενή συνεργασία» δεσμεύτηκε από την πλευρά του και ο νέος πρόεδρος της ΠαΔΕΕ, κ.Θωμάς Κατσαντώνης.
Η συνάντηση έκλεισε με την προτροπή του Επίσκοπου να υπάρξει κοινή προσπάθεια, έτσι ώστε να υπάρξουν απτά αποτελέσματα και η συνεργασία της Επισκοπής Μοζαμβίκης με την ΠαΔΕΕ να αποδειχθεί εύτοκη και να μην μείνει σε επίπεδο αναλύσεων και ευχολογίων για το δέον γενέσθαι

Diocese of Mozambique“ with The president of the World Hellenic Inter-Parliamentary Association Mr.Thomas Katsantonis
The World Hellenic Inter-Parliamentary Association (W.H.I.A) is a global organization representing all Greek in origin elected to parliaments of non Greek-speaking countries (except Greece and Cyprus).
During their meeting they expressed the common desire for closer cooperation for the return of the Athenian Greek Orthodox spiritual center of the Greek Orthodox Church to the Patriarchate of Alexandria and All Africa
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου