Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«ΣΥΜΒΟΛΗ στην Εκπαίδευση των Παιδιών της Αφρικής»: «Τα παιδιά της Αφρικής έχουν να μας πουν…»

Συμβολή Στην Εκπαίδευση Παιδιών Της Αφρικής's photo.
 
Ο σύλλογος «ΣΥΜΒΟΛΗ στην Εκπαίδευση των Παιδιών της Αφρικής» σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα «Τα παιδιά της Αφρικής έχουν να μας πουν…» στην αίθουσα: Ανδρόγεω, αυτήν την Κυριακή 27 Απριλίου.

Στις 18:30 οι εθελοντές της ΣΥΜΒΟΛΗΣ θα παρουσιάσουν με οπτικοακουστικά μέσα τις δράσεις του συλλόγου κατά τη διάρκεια των αποστολών στην Αφρική και θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση. Στη συνέχεια θα προβληθεί η πολυβραβευμένη ταινία: «Η ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ» που διαπραγματεύεται τη ζωή δύο αγοριών στη Νότιο Αφρική.

Οι δράσεις της ΣΥΜΒΟΛΗΣ πραγματοποιούνται κυρίως από εκπαιδευτικούς και φοιτητές από την Κρήτη και εθελοντικά πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι σε χώρες τις Αφρικής, όπως η Μαδαγασκάρη και η Ουγκάντα για να οργανώσουν κατασκηνώσεις και να πληρώσουν τα δίδακτρα ώστε εκατοντάδες φτωχά παιδιά να μπορέσουν να φοιτήσουν στα κατά τόπους σχολεία. Επίσης, συλλέγουν σχολικά είδη από σχολεία προκειμένου να τα δωρίσουν στους εκεί μαθητές που στερούνται και τα στοιχειώδη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.symboli.gr ή στο facebook: «Συμβολή στην Εκπαίδευση Παιδιών της Αφρικής».

Είσοδος Ελεύθερη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου