Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος που μας ξεσήκωσε όλους μας να αγαπήσουμε την Ορθόδοξη Ιεραποστολή..."

Photo: ο Διδάσκαλος μας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος που μας ξεσήκωσε όλους μας να αγαπήσουμε την Ορθόδοξη Ιεραποστολή με το σύνθημα "Εκκλησία χωρίς Ιεραποστολή δεν έχει Αποστολή". Ο Θεός να τον προστατεύει για να συνεχίσει να μας καθοδηγεί όλους μας. Χρόνια Πολλά για τα σεπτά Αναστάσιμα ονομαστήρια του. στην Κένυα και στις χώρες της Ανατολικής Αφρικής ακόμη τον ξέρουν με το τοπικό Ιεραποστολικό του όνομα Καριούκι.
Μετά σεβασμού
ένας εκ των ελάχιστων μαθητών του
+Ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτης
 
" Διδάσκαλος μας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος που μας ξεσήκωσε όλους μας να αγαπήσουμε την Ορθόδοξη Ιεραποστολή με το σύνθημα "Εκκλησία χωρίς Ιεραποστολή δεν έχει Αποστολή". Ο Θεός να τον προστατεύει για να συνεχίσει ...να μας καθοδηγεί όλους μας. Χρόνια Πολλά για τα σεπτά Αναστάσιμα ονομαστήρια του. στην Κένυα και στις χώρες της Ανατολικής Αφρικής ακόμη τον ξέρουν με το τοπικό Ιεραποστολικό του όνομα Καριούκι."

Μετά σεβασμού
ένας εκ των ελάχιστων μαθητών του

+Ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου