Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Άλλο ένα πηγάδι για το λαό του Μαλάουι

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής

"Αντλία πόσιμου νερού στην περιοχή Ncheu, Malawi

Το Ντσιού είναι μια επαρχία στην Κεντρική Περιφέρεια του Μαλάουι με έκταση 3,5 εκατομμύρια στρέμματα και πληθυσμό 475.000. Το ιεραποστολικό κλιμάκιο του Μαλάουι δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και χρόνια. Σε ένα απομακρυσμένο χωριό, συγκεκριμένα, υπάρχουν ήδη βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ένας ιεροσπουδαστής.
Η ανυπαρξία παροχής σε καθαρό νερό οδήγησε τους ιεραποστόλους μας να κατασκευάσουν μια αντλία νερού για τους κατοίκους του χωριού, μία αντλία που θα ξεδιψάσει όλους τους κατοίκους και θα τους παράσχει καθαρό νερό για να πλυθούν, να κουβαλήσουν στις αχυροκαλύβες τους, να εξυπηρετηθούν και να δοξάσουν το Θεό για τις ευεργεσίες Του.
Η αντλία κατασκευάστηκε τον Ιούνιο του 2014 με τη μέθοδο της κάθετης γεώτρησης. Ευχαριστούμε το δωρητή που κάλυψε το κόστος της."

Αντλία νερού στο Μαλάουι

Περισσότερα...  http://ierapostoles.gr/projects/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%87%ce%ae-ncheu-malawi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου