Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής: "Ξεκινήστε την peer-to-peer καμπάνια σας, σήμερα!!"

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής

            
Ας βοηθήσουμε κι άλλες ψυχές να γνωρίσουν την Αλήθεια
Ας βοηθήσουμε κι άλλες ψυχές να γνωρίσουν την Αλήθεια
Εδώ και 51 χρόνια, η Αδελφότητά μας συγκεντρώνει χρηματική και υλική βοήθεια για τα ιεραποστολικά κλιμάκια σε όλο τον κόσμο. Στην πορεία αυτή, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ιεραποστολής που στάθηκαν στο πλευρό μας, κινητοποιώντας τον κοινωνικό τους περίγυρο, πείθοντάς τους για την αναγκαιότητα της Ιεραποστολής και καλώντας τους να συνεισφέρουν στον αγώνα των Ορθοδόξων ιεραποστόλων για ένα νέο κόσμο. Άλλος διανέμοντας περιοδικά, άλλος δίνοντας διαλέξεις, άλλος διεξάγοντας μικρούς εράνους για τον ιεραποστολικό σκοπό της επιλογής του.
Εν έτει 2014, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να εισαγάγουμε και στην Ελλάδα τον πολύ επιτυχημένο θεσμό του peer-to-peer fundraising, ή «ηλεκτρονικού ερανισμού» επί το ελληνικότερο. Με το p2p fundraising, όλοι οι φίλοι της Ιεραποστολής έχουν πλέον τη δυνατότητα να εγγραφούν και να δημιουργήσουν καμπάνιες που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του έργου των ιεραποστολικών κλιμακίων. Κάθε καμπάνια έχει τη δική της σελίδα στον ιστοχώρο μας, για να μπορείτε εύκολα να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας και να τους προσκαλέσετε να στηρίξουν την προσπάθειά σας.

Όλοι μπορούμε να δώσουμε από κάτι
Όλοι μπορούμε να δώσουμε από κάτι


Εσείς ορίζετε το στόχο και τη διάρκεια της καμπάνιας σας και επιλέγετε την περιοχή στην οποία θέλετε να διατεθούν τα χρήματα που θα συγκεντρώσετε. Η διεκπεραίωση των δωρεών γίνεται με ασφάλεια μέσω PayPal και οι φίλοι σας μπορούν να συνεισφέρουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα συναλλαγών. Το στήσιμο της καμπάνιας σας δε θα σας πάρει περισσότερα από 15 λεπτά και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Όλοι εσείς που αγαπάτε την Ιεραποστολή, μπορείτε τώρα να διαδώσετε αυτή την αγάπη σας και στους φίλους σας και από κοινού να ενισχύσετε κάποιο ιεραποστολικό κλιμάκιο.
Γιατί ο καθένας μας μπορεί να κάνει και κάτι. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

 ή δες τις καμπάνιες που ήδη υπάρχουν

http://ierapostoles.gr/2014/07/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-peer-peer-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου