Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η Διαδικτυακή Τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013, στην εκπομπή Ημερολόγιο Ιεραποστολής με τη Σοφία Χατζή, φιλοξένησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο Σεννή

Ημερολόγιο Ιεραποστολής (video)

Η Διαδικτυακή Τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013, στην εκπομπή Ημερολόγιο Ιεραποστολής με τη Σοφία Χατζή, φιλοξένησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο Σεννή.

Η Ιεραποστολή τουλάχιστον για τους Χριστιανούς αποτελεί μια αναντικατάστατη αναγκαιότητα για τη λειτουργία του κόσμου. Η πεποίθηση αυτή την νομιμοποιεί απόλυτα για την ανάληψη προσπάθειας γνωστοποίησής του Χριστιανισμού στον κόσμο.

Στην εκπομπή "Ημερολόγιο Ιεραποστολής" που μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη Διαδυκτιακή Τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας, η Σοφία Χατζή συζητά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο Σεννή για την ιεραποστολική προσπάθεια στην χώρα της Μαδαγασκάρης. Ο κ. Ιγνάτιος αναφέρεται στο ποιμαντικό έργο στην περιοχή καθώς και στα σχολεία, τα ιατρεία αλλά και στις περιοδείες στην αφρικανική γη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου