Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Το container της αγάπης για τη μακρινή Μαδαγασκάρη

Γραφείο Ειδήσεων Amen.gr
Ανθρωπιστική βοήθεια συγκέντρωσαν για το λαό και τα παιδιά της Μαδαγασκάρης οι ενορίες Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. Χθες το υλικό φορτώθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο (container), μήκους 12 μέτρων και αναμένετι να φθάσει στον προορισμό του μετά από 40 ημέρες.
Περιέχει μεταξύ άλλων οικοδομικά υλικά, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης, εκκλησιαστικά είδη, σχολικά είδη, παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες ηλικιωμένων, ποδήλατα, παπούτσια –σαγιονάρες, ποτήρια και είδη οικιακής χρήσεως κ.ά.
Η φόρτωση του container έγινε στη μεγάλη αποθήκη μπροστά από τον ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου και σε αυτήν βοήθησαν μεταξά άλλων και νέοι της ενορίας μας Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.
Με την κίνησή αυτή οι τρεις ενορίες ανταποκρίνονται στην έκκληση του Μητροπολίτη Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και ανθρώπου που αναλώνεται καθημερινά στην ορθόδοξη ιεραποστολή, τη χριστιανική μαρτυρία και τη διακονία

Περισσότερα...   http://www.amen.gr/article14217
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου