Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

"Τα κομποσχοίνια του Λουγκουζί διατίθενται σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδος που εργάζεται στα «μετόπισθεν» για την Ιεραποστολή στην Ουγκάντα"

Εκδόσεις ''Χρυσοπηγή''
Τα κομποσχοίνια του Λουγκουζί...

 
"Τα μαθήματα  για κομποσχοίνια για τα μεγάλα παιδιά από το μέλος της  3ης αποστολής μας  στην Ουγκάντα κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί,  Ελένη Μαρκοπούλου ,φαίνεται ότι έπιασαν τόπο. Πολλά από τα   παιδιά αυτά  έμαθαν να φτιάχνουν υπέροχα κομποσχοίνια αλλά και ωραιότατα μικρά πολύχρωμα βραχιολάκια .
Πρώτος σκοπός αυτού του προγράμματος είναι αυτά τα μικρά χειροτεχνήματα να τα μεταφέρουμε  στην Ελλάδα και να τα διαθέσουμε για τους σκοπούς της Ιεραποστολής αλλά και του προγράμματος αναδοχής για αυτά τα παιδιά.
‘Ενας ακόμη σκοπός  να βοηθήσουμε τα παιδιά  εργαζόμενα τα ίδια με τα χέρια τους σε ένα μικρό εισόδημα για αυτούς και  τις οικογένειές τους ώστε  και με αυτό τον τρόπο να βρίσκουν τομείς υγιούς απασχόλησης και δημιουργίας και να αποφεύγουν επιλογές που τους καταστρέφουν τη ζωή ή τους αφήνουν χωρίς ελπίδα.
Τα κομποσχοίνια και τα βραχιολάκια  θα διατίθενται την περίοδο του χειμώνα ,σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ομάδος που εργάζεται στα  «μετόπισθεν»  για την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα."
Εκδόσεις ''Χρυσοπηγή''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου