Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τιμητική υποδοχή στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Κένυα - Επίσημο δείπνο στην κατοικία του πρέσβη της Αιγύπτου (17 Μαρτίου 2011)




Το μεσημέρι της 17ης Μαρτίου 2011, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Μελέτιο Κούμανη, αφίχθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Ναΐρόμπι, όπου τον ανέμεναν ο Σεβ. Μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Σάββας, ο Πατριαρχικός Επίτροπος Νοτίου Σουδάν Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιννοκέντιος Byakatonda, κληρικοί και στελέχη της Ιεράς  Μητροπόλεως Κένυας, ο Εξοχ. Πρέσβης της Κύπρου στην Κένυα κ. 'Αγης Λοίζου και ο Επιτετραμμένος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας.

 Το ίδιο βράδυ, ο Μακ. Πατριάρχης παρεκάθησε σε επίσημο δείπνο, το οποίο παρέθεσε τιμητικώς ο Εξοχ. Πρέσβης της Αιγύπτου κ. Κadry Abd El Moteleb  στην πρεσβευτική κατοικία, με την συμμετοχή του Σεβ.Μητροπολίτου Κένυας κ. Μακαρίου, του Σεβ.Αποστολικού Νούτσιου της Αγίας Έδρας, του εκπροσώπου της Κοπτικής Εκκλησίας και λοιπών υψηλοβάθμων αξιωματούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου