Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Την προσφορά από καρδιάς, έδειξαν έμπρακτα στη Γενική τους Συνέλευση, οι Κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καΐρου

pyramisnews.gr

filoptoxos 2014 02

filoptoxos 2014 01

Την προσφορά από καρδιάς προς τους εμπερίστατους συμπαροίκους μας στο Κάιρο, έδειξαν έμπρακτα οι Κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καΐρου, στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν την Κυριακή 18 Μαΐου, στην έδρα του Φιλανθρωπικού τους Σωματείου, στο κέντρου του Καΐρου.

΄Ηταν η πρώτη φορά που δεν έδωσε το παρόν η Πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου κα Θεοδώρα Φιλοθέου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για λόγους υγείας, προς την οποία ευχήθηκαν όλες οι αρχές και ο πολύς κόσμος που παρεβρέθηκε.

Τους προσκεκλημένους καλοσώρισε εκ μέρους όλων των Κυριών της Φιλοπτώχου, η Γενική Γραμματέας του Σωματείου κα Σούλα Σκουφαρίδου, αναλύοντας τις δράσεις ενός ολόκληρου χρόνου, με αγάπη προς τον συνάνθρωπο, εκείνον που έχει την ανάγκη μας, έναν καλό λόγο, ένα ρούχο, ένα πιάτο φαγητό, ένα χαμόγελο. Προς τους εμπερίστατους νέους ή ηλικιωμένους, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Καΐρου έδειξε την ίδια αγάπη και αφοσίωση, καθόλο το 2013, μία προσφορά που ιδιαίτερα στις μέρες μας, με την οικονομική κρίση να απειλεί όλη την κοινωνία μας, λαμβάνει την δική της ιδιαίτερη σημασία....

ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013
 
Αμέσως μετά, η Γενική Γραμματέας της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καΐρου κα Σούλα Σκουφαρίδου, ανέφερε όλες τις δράσεις του Σωματείου για το έτος 2013, καλωσορίζοντας τον εκπρόσωπο του Πατριαχείου Αλεξανδρείας Αρχιμανδρίτη Ιωακείμ, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Ιωάννη Χατζαντωνάκη, τους Αντιπροέδρους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ.κ. Κήμη Φλεβοτομά και Νικόλα Πολίτη, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Αδελφότητας κ. Ανδρέα Μαυρομάτη και όλους τους επισήμους, ανέφερε:
 
«Σάς καλωσορίζουμε για άλλη μία χρονιά στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Πριν προβούμε στις διεργασίες της συνέλευσής μας, παρακαλώ να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη μελών, φίλων και υποστηρικτών του σωματείου  που έφυγαν για πάντα από κοντά μας τη χρονιά που μάς πέρασε:
Βολόπουλο Παναγιώτη
Καλημεράκη Ειρήνη
Μουρτζανάκη Κρέοντα
Κυριάζη Ρίτα
Πολίτου Έλλη
Σκίτσα Γεώργιο
Τσέππα Έλλη
Φρονίστα Αριστείδη
Χαλκιά Αθηνά
Χαλκιά Γεώργιο...

Περισσότερα...  http://pyramisnews.gr/i-geniki-synelefsi-tis-filoptoxoy-adelfotitos-kairou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου