Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ι. Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ POINTE-NOIRE

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν's photo.


Την 18η Απριλίου 2015, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Αιδεσιμ. π.Μάξιμο Oumba, Εφημέριο του Ι.Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου και συνεργάτες του φιλανθρωπικού έργου, επισκέφθηκε τις φυλακές της πόλεως για να προσφέρει ικανή ποσότητα ειδών ατομικής υγιεινής και διατροφής στους τριακοσίους τριάντα κρατουμένους αδελφούς. Η προσφορά αυτή ήταν προϊόν της αγάπη...ς των ορθοδόξων πιστών των Ενοριακών Κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Αγίας Φωτείνης Pointe-Noire, ως και της Ιεράς Επισκοπής, για την αγορά των προαναφερθέντων ειδών.
Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Επίσκοπος είχε την ευλογία να συναντηθή με όλους τους εγκλείστους, άνδρες και γυναίκες, να τους μιλήσει για την Ανάσταση του Κυρίου, για την προσωπική ανάσταση εκάστου και τους απευθύνει λόγους συμπαραστάσεως και σεβασμού.
Επίσης, η τοπική Εκκλησία, ικανοποιώντας παρακλητικό αίτημα της Διευθύνσεως των φυλακών, προσέφερε και είδη γραφικής ύλης προς όλους, αφού στους χώρους του σωφρονιστικού καταστήματος λειτουργεί εκπαιδευτήριο.

www.orthodoxchurchcongo.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου