Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Νέες εγγραφές στο πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Υιοθεσίας

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής



   
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε στους αγαπητούς φίλους της Ιεραποστολής ότι έχουμε νέες εγγραφές στο πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Υιοθεσίας.
Με το πρόγραμμα αυτό δίνεται και σε σας η δυνατότητα να γίνετε χορηγός ενός νεαρού μαθητή ή φοιτητή από κάποια χώρα της Ιεραποστολής, ώστε να μπορέσει να πάει στο σχολείο, στο κολλέγιο, στο πανεπιστήμιο.
Το Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Κονγκό είναι ένα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Κινσάσα, το οποίο προετοιμάζει τους αυριανούς εργάτες της Ιεραποστολής στην αχανή αυτή χώρα της Κεντρικής Αφρικής αλλά και σε άλλες γαλλόφωνες χώρες της Μαύρης Ηπείρου.

Sponsee

Σήμερα, μπορείτε και εσείς πλέον να εγγραφείτε στο πρόγραμμα αυτό και να αναλάβετε τη στήριξη ενός πρωτοετούς φοιτητή της Θεολογίας για τέσσερα χρόνια με το ποσό των 250 € ετησίως. Με τα χρήματα αυτά θα καλύψετε μέρος των ακαδημαϊκών του εξόδων, ενώ παράλληλα θα του εξασφαλιστεί στέγη, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Έτσι, θα βάλετε τις βάσεις, ώστε μετά από μερικά χρόνια η Ορθόδοξη Ιεραποστολή να αποκτήσει έναν ακόμη εργάτη που θα πορευθεί στις εσχατιές της αφρικανικής ηπείρου και θα αναγγείλει στον κόσμο την αγάπη του Χριστού.
Γραφτείτε κι εσείς στο πρόγραμμα. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας...

Συνέχεια...  http://ierapostoles.gr/2015/02/%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%85%ce%b9%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου