Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν

Image may contain: 2 people, people standing

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: 3 people, indoor

Image may contain: 2 people, indoor

Image may contain: one or more people, people standing and indoor

Το βράδυ του Σαββάτου, 28ης Ιανουαρίου 2017, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων αφίχθη στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό για να επισκεφθή την Ενοριακή Κοινότητα Αναστάσεως του Κυρίου.
Την Κυριακή, 29η Ιανουαρίου, χοροστάτησε κατά την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στον προαναφερθέντα Ιερό Ναό, αναφερθείς στην δύναμη της πίστεως σύμφωνα με το παράδειγμα της Χαναναίας της αναγνωσθείσης Ευαγγελικής περικοπής, ως και στην αθανασία της ψυχής.
Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως ετέλεσε το ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Feriol Μassa, 42 ετών, υιού της κας. Marie Ngouya-Massa, Προέδρου των ορθοδόξων γυναικών Μπραζαβίλ και αδελφού του κ.Michel Armand Massa, Προέδρου της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Ενορίας Αγίας Φωτεινής Pointe-Noire και Μέλους του Επισκοπικού Συμβουλίου.
Ο Αξιότιμος κ.Adrien Hossie, Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ενοριακού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Μπραζαβίλ εξέφρασε τις ευχαριστίες των πιστών προς τον Ποιμενάρχη τους για την πατρική μέριμνα και παρουσία του σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους.
Ακολούθησε συνεστίαση εις μνήμην του κεκοιμημένου αδελφού, μετά τη λήξη της οποίας ο Θεοφιλέστατος ανεχώρησε αεροπορικώς για την έδρα της Επισκοπή, στην συμπρωτεύουσα Pointe-Noire.
www.orthodoxchurchcongo.com
(Φωτογραφίες κ.Agapios Parmenas Florès Mifoundοu)

Περισσότερα...  https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&hc_ref=NEWSFEED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου