Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Φόρος τιμής στο έργο των εκπαιδευτικών, από τον Μητροπολίτη Μέμφιδος κ. Νικόδημο, στην εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Κάιροpyramisnews.gr

Για την ελληνική ομογένεια, η ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, Ημέρα των Γραμμάτων και των τεχνών, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι ξεχωριστή η θυσία των εκπαιδευτικών για να μεταλαμπαδεύσουν τα νάματα της ελληνικής γνώσης στα παιδιά αυτά που διδάσκονται στα Ελληνικά Σχολεία της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που μετέφερε στο σημερινό του λόγο, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας Ηλιουπόλεως Καΐρου, ο επιτόπιος Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, υποδεχόμενος τους 120 μαθητές των ιστορικών σχολείων της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου.

Μαζί με τους μαθητές ήταν η Συντονίστρια Εκπαίδευσης Δρα Μαριέττα Κουμαριανού, ο Διευθυντής της Αχιλλοπουλείου κ. Χαράλαμπος Κουγεμήτρος και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Αμπετείου Σχολής κα Βασιλική Πετροπούλου, καθώς και όλοι οι Έλληνες δασκάλους και καθηγητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Κάιρο.   

Συνέχεια...  http://pyramisnews.gr/eorti-trion-ierarxon-sto-cairo-2017/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου