Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ DOLISIE - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν

Image may contain: 11 people, people smiling, people standing

Κατά την ποιμαντική του επίσκεψη στην πόλη Dolisie, την 5η Ιανουαρίου 2016, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε, μετά το πέρας της βαπτίσεως των νεοφωτίστων αδελφών, το ορθόδοξο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος».
Στο ευαγές αυτό καθίδρυμα είχε την χαρά της πολύωρης συνάντησης με τα περιθαλπόμενα παιδιά, με οποία μίλησε απλά περί του μηνύματος των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ως και περί της προετοιμασίας τους για την υποδοχή των δέκα νέων μικρώ...ν παιδιών που θα έλθουν προς εγκατάσταση, μετά την ολοκλήρωση των νομικών ενεργειών που προβλέπονται από την Διεύθυνση Κοινωνικών Υποθέσεων Περιφερείας Niari.
Σε όλα τα παιδιά ο Επίσκοπος προσέφερε παιχνίδια, ρούχα και κουνουπιέρες για την προστασία τους από την μεταδιδόμενη διά των κουνουπιών νόσο της ελονοσίας.
Ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με τους κ.Martin Ngoma, Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Niari, και κ.Emmanuel Tsoumou, Διευθυντή της Επιθεώρησης Εργασίας Περιφερείας Niari, για θέματα αφορώντα στην εύρυθμη και σύννομη λειτουργία του ορθοδόξου Εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών» και του Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος», μετά το πέρας των οποίων ανεχώρησε οδικώς για την έδρα της Ιεράς Επισκοπής, στο Pointe-Noire.
www.orthodoxechurchcongo.com

Περισσότερα...  https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&hc_ref=NEWSFEED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου