Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ DOLISIE

Παντελεήμων Αράθυμος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, περιλαμβάνεται ο Παντελεήμων Αράθυμος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

ην Κυριακή, 29η Δεκεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ι. Ναό Αγίας Ειρήνης Dolisie, προ του πέρατος της οποίας εξέφρασε τις ευχαριστίες της τοπικής Εκκλησίας προς τον αφυπηρετήσαντα Διευθυντή των Ορθοδόξων Εκπαιδευτηρίων «Φως Εθνών», κ.Jean Claude Tchilimbou, ενώ διένειμε και τα Ημερολόγια έτους 2020 της Ι.Μητροπόλεως. Ακολούθησε ενοριακή σύναξη και συζήτηση των πιστών με τον Ποιμενάρχη τους.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος παρακάθησε σε γεύμα που προσέφερε φιλαδέλφως προς τιμή του ο Σεβ. Ρ/Καθολικός Επίσκοπος Dolisie κ. Bienvenu Manamika στην έδρα του, προς τον οποίο ο Σεβ. κ.Παντελεήμων προσέφερε φωτογραφία του Σεβ. κ. Bienvenu με τον Μακ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.Θεόδωρο Β’ που ελήφθη κατά την διάρκεια της Πατριαρχικής επισκέψεως στην πόλη Dolisie την 18η Φεβρουαρίου 2019.

Αμέσως μετά ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ ανεχώρησε οδικώς για την συμπρωτεύουσα Pointe-Noire."

Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου