Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΔΔΙΣ ΑΜΠΑΜΠΑ

Ιερά Μητρόπολη Αξώμης Αιθιοπίας - Holy Archdiocese of Aksum Ethiopia

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

"Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν απόψε το απόγευμα, Σάββατο 15η Ιουνίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων, η τελετές αποφοίτησης του Ελληνικού και Αγγλικού Τμήματος των Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα, κατά τις οποίες επιδόθηκαν τα Απολυτήρια Διπλώματα.
Παρόντες ο οικείος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, ο Πρέσβυς της Ελλάδος στην Αιθιοπία κ. Νικόλαος Πατακιάς, ο Πρόξενος της Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος κ. Δημήτριος Συκάς, οι Σύλλογοι Καθηγητών των Σχολείων, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητριών και μαθητών, καθώς και εκατοντάδες προσκεκλημένοι.
Ο Σεβασμ. κ. Δανιήλ μετέφερε τις ευχές και τα θερμά συγχαρητήρια του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β, ενώ εξέφρασε την χαρά του για την ισχυρή παρουσία και τον δυναμισμό του Ελληνισμού το Κέρας της Αφρικής, με επίκεντρο την ευημερούσα Ελληνική Κοινότητα Αδδίς Αμπάμπα, ευχήθηκε δε προς τους αποφοιτήσαντες καλή πρόοδο.
Ας σημειωθεί πως το Ελληνικό Σχολείο της Αιθιοπίας έχει βραβευθεί πολλάκις ως το καλύτερο στη χώρα, με πλήθος διεθνών διακρίσεων, αφού λειτουργεί υπό την επίβλεψη του διάσημου Αγγλικού Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου