Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν: Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 2014, στο Pointe-Noire

 
 
 
 
 
Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως ο Θεοφιλ.Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων ιερούργησε και εκήρυξε τον θείο λόγο στο υπό ανέγερσιν Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας, που ευρίσκεται παραπλεύρως... του επίσης υπό ανέγερσιν Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Φωτεινής, στο προάστειο Mpaka της πόλεως Pointe-Noire.

Μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως -που κατέστη εφικτό να τελεσθή μετά την ολονύκτια τροπική καταιγίδα- ο Επίσκοπος συναντήθηκε με τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, με τα οποία εξήτασαν εκτενώς τις υφιστάμενες δυσκολίες ως προς τη πρόοδο των εργασιών.

Δυστυχώς, η οικονομική κρίση έχει αναστείλη την εξέλιξη της κατασκευής και οι μικρής εκτάσεως εργασίες που συντελούνται οφείλονται στις φιλότιμες προσπάθειες των φτωχών γηγενών ενοριτών, οι οποίοι προσπαθούν από το υστέρημά τους να αναχαιτίσουν την πλήρη αναστολή των εργασιών ανέγερσης, προσευχόμενοι ώστε ο Κύριος να φανερώση τους ευσεβείς εκείνους αδελφούς που θα έλθουν συγκυρηναίοι στην αποπεράτωση πρωτίστως του Ενοριακού Ναού.

Περισσότερα...   https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727&fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου