Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΓΚΑΝΑ... Σχολείο στην TEMA NEW TOWN

 
San Peter Οrthodox Business College
 
 
 
Ι. Μητρόπολη Άκκρας,  Metropolis Accra
 
Η GWA Cultural & Humanity Foundation στο πρόσφατο ταξίδι της επισκέφτηκε την πολύπαθη Αφρική και συγκεκριμένα βρεθήκαμε στην Άκρρα , την πρωτεύουσα της Γκάνας. Επισκεφτήκαμε την Μητρόπολη της Άκκρας, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γκάνας, Μάλι, Μπουρκίνα Φάσο και Ακτής Ελεφαντόδοντου κ. Σάββας μας ανέπτυξε τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο την χώρα όσο και στην Μητρόπολη. Στηρίζουμε ενεργά την Μητρόπολη και τον Σεμασμιώτατο κ. Σαββα στο πολύτιμο έργο του.
Επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις του San Peter orthodox Business College της Μητρόπολης καθώς και σχολείο στην TEMA NEW TOWN. Στο πλαίσιο των επαφών μας εκεί ,είχαμε επίσης την ευκαιρία να μιλήσουμε και με ομογενείς που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Γκάνα.
Ήταν το πρώτο μας ταξίδι στην Αφρική, ένα ταξίδι εμπειρία ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους της, άνθρωποι διαφορετικοί, αληθινοί, πάντα χαμογελαστοί, άνθρωποι που συνεχώς ευχαριστούν τον Θεό για το οτιδήποτε τους Προσφέρει, άνθρωποι που σου προσφέρουν πραγματικά μαθήματα ζωής. Ήταν το πρώτο ταξίδι μας και με τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλα στο εγγύς μέλλον.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους της GWA Cultural & Humanity Foundation για την φιλοξενία και την υπέροχη εμπειρία που μας χαρίσατε. Να σας χαρίζει ευλογία και δύναμη ο Θεός να συνεχίζετε το τεράστιο έργο σας. Θα είμαστε κοντά σας ενεργά.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου