Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσίαση της ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ι. Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας

ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr

Ευχαριστούμε "από καρδιάς"... 
 
 
Ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή πολλών ενοριτών, σημείωσε η Ιεραποστολική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Διονύσου το Σάββατο 7 Μαρτίου, με αφορμή την εβδομάδα της εξωτερικής ιεραποστολής και την  παρουσίαση της Ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας. Μετά από πρόσκληση των πατέρων του Ιερού Ναού, μέλη και εθελοντές του ιεραποστολικού κλιμακίου, παρουσίασαν την προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την Αφρικανική χώρα μέσα από προσωπικές μαρτυρίες και εμπειρίες που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου καλοκαιριού. Στην εκδήλωση παρουσιάσθηκε κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό από την αποστολή στην Ουγκάντα ενώ στο τέλος της εκδηλώσεως διετέθησαν είδη που αφορούν την  Ιεραποστολή με σκοπό την ενίσχυση του Ιεραποστολικού έργου.
Ευχαριστούμε ακόμη τον ιερέα του Ιερού Ναού π. Ευθύμιο και τους Ουρανία Χαβατζόγλου, Σταυρούλα και Θάλεια Λαμπίδη, Σταυρούλα Χαβατζόγλου, καθώς και  τους: Κωνσταντίνο  και Γιώργο Βενιέρη για τη βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε "από καρδιάς" τους πατέρες του Ιερού Ναού για την αγάπη και φιλοξενία ,και όλους τους πιστούς που με αγάπη και ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας.

http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr/2015/03/blog-post_85.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου