Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

"Ολοκληρώθηκε η 8η αποστολή της ομάδος "από καρδιάς" στην Ουγκάντα. Δείτε το φετινό μας ταξίδι..."

εκδόσεις Χρυσοπηγή

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, μωρό και κοντινό πλάνο

"Ολοκληρώθηκε η 8η αποστολή της ομάδος "από καρδιάς" στην Ουγκάντα.Δείτε το φετινό μας ταξίδι
Φέτος προσπαθήσαμε να καταγράψουμε με εικόνα και ήχο μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές των τριών ομάδων της αποστολής μας, που ζήσαμε σε αυτήν την Αφρικανική χώρα.Για το σκοπό αυτό εργάσθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι ( ένας σε κάθε αποστολή) και δημιούργησαν μικρά βίντεο που τα ανεβάζαμε στο κανάλι μας στο youtube! .Ευχαριστούμε λοιπόν τους: Χριστίνα Σεφερλή,' Ελενα Μαγκαφώση και Ανδρέα Πανταζή που με ευαισθησία και αγάπη ετοίμαζαν κάθε φορά τα βίντεο της φετινής αποστολής μας.
Όλους εσάς σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε τόσο στα βίντεο που ανεβάσαμε και να ζήσετε στιγμές της φετινής Ιεραποστολής μας αλλά και στις playlist που δημιουργήσαμε, όπου μπορείτε να βρείτε υλικό από ακόμα πιο παλιές παρουσιάσεις της ιεραποστολής μας. Για αυτό κάντε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Εγγραφή-subscribe στο κανάλι μας.Ενισχύετε και με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας..
Η ιεραποστολή στην Ουγκάντα είναι ένα έργο που “χτίσαμε” μαζί για αυτό και η ομάδα “Από Καρδιάς” θα κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί ώστε “μαζί” να εισπράξουμε και την “αγάπη” που επιστρέφει από αυτές τις ψυχούλες της Αφρικής…
Εγγραφή-SUBSCRIBE λοιπόν!! Ευχαριστούμε…”από καρδιάς” για μια ακόμα φορά…
Θα μας βρείτε..εδώ
https://www.youtube.com/cha…/UCqvBAQ5Od_EE2uuw0fQMArA/videos"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου