Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

"Χαίρει και αγάλλεται η Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας..."

Ιεραποστολική Στέγη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 "Χαίρει και αγάλλεται η Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας για τις ευλογίες που χαρίζει ο πανάγαθος Θεός στον ευλογημένο Ιεραποστολικό αγρό της Αφρικής!
Μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας, όπου ανθρωπίνως όλα φαίνονται επίφοβα λόγω της παρούσας δύσκολης παγκόσμιας κατάστασης, η Εκκλησία διαλύουσα τα νέφη των πειρασμών, με τη Χάρη του Θεού συνεχίζει απρόσκοπτα το σωτήριο και λυτρωτικό της έργο.
Νέα όχι του κορωνοϊού, αλλά νέα ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ σκόρπισαν στις καρδιές μας χαρά και ελπίδα, γιατί η Εκκλησία ποτέ δεν σταματά το έργο Της!
Σήμερα, με τη Χάρη του Θεού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος με περισσή χαρά τέλεσε τον αγιασμό θεμελίωσης του Ιεραποστολικού Κέντρου στην πόλη της Αρούσας!
Η απέραντη χαρά του Θεοφιλεστάτου είναι και δική μας χαρά, καθώς ένα όραμα πολλών ετών του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β' αρχίζει, με τις δικές του Πατρικές ευχές, να πραγματοποιείται! Η έδρα της Επισκοπής Αρούσας αποκτά πλέον το δικό της νέο Ιεραποστολικό Κέντρο, το οποίο θα στεγάσει τις προσευχές και τα οράματα για το συνολικό έργο της Επισκοπής, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει το λίκνο, την πηγή ολόκληρου του Ιεραποστολικού Έργου για την Κεντρική Τανζανία!..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου