Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ευχαρίστησε ο Πατριάρχης Θεόδωρος, υποδεχόμενος τον ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκpyramisnews.gr

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς την ελληνική κυβέρνηση και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και με τη νέα του ιδιότητα του Υπουργού Εξωτερικών, εξέφρασε σήμερα το μεσημέρι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄, υποδεχόμενος στην έδρα του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου στην Αλεξάνδρεια, τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Τέρενς Κουΐκ.

«Υπουργέ μου, σας ευχαριστώ εσάς προσωπικά», είπε μιλώντας προς το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος, απευθυνόμενος προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας τις ευχαριστίες του και «προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που τώρα – και με την ιδιότητα του Υπουργού των Εξωτερικών – στέκεται πάντα κοντά μας, σε αυτό το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο, που δεν έχει σκοπό τίποτε άλλο, παρά να εκπέμπει φως σε όλες τις εκκλησίες, σε όλους τους λαούς. Ένα φως, μία αγάπη ειρήνης, καταλλαγής. Με τη Μητέρα Ελλάδα, να είναι πάντα στο πλευρό μας».

Συνέχεια...
http://pyramisnews.gr/synantisi-theodou-me-terens-kuik-19-oct-2018/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου